06 listopadu 2014

Pravidla blogu

(aktualizace: 27.7.2023)

Vážení čtenáři,

na mém blogu platí několik jednoduchých pravidel:

1) Prosím pište delší a konkrétnější komentáře (co se vám v kapitole líbilo, nelíbilo, váš pohled na vývoj v následujícím pokračování apod.)

2) Neberu komentáře ve stylu: super, boží a kdy bude další. Takhle prosím ne. Mně napsání jedné kapitoly zabere i několik hodin, proto od vás na oplátku mohu žádat alespoň tohle. Nemusí to být romány. Stačí jedna nebo dvě věty. Prostě chci od vás zpětnou vazbu na své povídky.

3) Abych zveřejnila další kapitolu, musí být nejméně 4 komentáře (správné - podle těchto pravidel) od různých čtenářů pod kapitolou předcházející. Nepočítají se moje reakce a případné diskuse se stejnými lidmi. A prosím nepodvádějte. Jestli budou psát stejní lidé pod jinou přezdívkou, přijdu na to.

4) Komentovat můžete naprosto všichni. Pod každým článkem je komentářové okno. Stačí vyplnit své postřehy do textového pole s přezdívkou / svým jménem (pokud možno, zachovejte prosím své přezdívky ze starého blogu, ať vás rozliším. Díky moc)
Kdo má svůj účet u Google může použít ten. A kdo nemá, vybere volbu ANONYMNÍ a nezapomene připsat svou přezdívku s komentářem rovnou nahoru do textového pole.
Vše potvrdíte a zveřejníte kliknutím na "PUBLIKOVAT". Velice jednoduché.

5) Bonusové povídky budu posílat za odměnu pravidelným komentátorům. Vedu si podrobnou statistiku v excelovské tabulce. Jednou za čas vše sečtu a vyhodnotím. Poctivým čtenářům píšícím často komentáře se odměním za jejich snahu, aby to bylo fér. Včas si řeknu o vaše emaily.

6) Pokud tohle všechno zafunguje, jsem schopná povídky přidávat nově jednou měsíčně v rozsahu cca jedné A4 textu. Záleží tedy pouze na vás, zda to tak bude.
Další povídky následně upřesním, až to bude aktuální. Případně pravidla trochu pozměním.

7) Všechny články i povídky na tomto blogu jsou moje vlastní tvorba, která je chráněna autorským právem. Prosím nekopírujte. V nejnutnějším případě pouze odkazy na mé stránky se zdrojem.

8) Kdo by chtěl spřátelit blogy s upírskou tematikou, určitě nejsem proti. Stačí napsat na můj blogový email:
VA-Ketty@seznam.cz
nebo do komentáře žádost s odkazem na svůj blog. Prozkoumám ho a ozvu se s odpovědí.



Přestěhováním blogu na novou adresu jste si trochu odvykli psát po přečtení hned komentář, tak na tom zase všichni společně zapracujeme :)

Děkuji

Vaše VA-Ketty

* * *

Právě probíhá:

Osudový hřích


- povídka zveřejněna za podmínky min. 4 komentářů (v intervalu 1x měsíčně cca jedna A4 textu)


Žádné komentáře:

Okomentovat