14 ledna 2021

VA-Ketty a sociální sítě

Lidičky,

chtěla jsem se Vás zeptat, zda byste stáli o to být se mnou v kontaktu i přes sociální sítě, jako je třeba Facebook a Instagram?

Mám si udělat registrace?


Pokud by z Vaší strany zájem byl, můžete mi prosím na můj blogový email:

VA-Ketty@seznam.cz
napsat postup, kde a jak registraci udělám? Je v češtině nebo angličtině? Odkazy na zmíněné stránky a co je vše nutné vyplnit? Je to placené nebo zadarmo apod.? Co mám za údaje nechat veřejné pro všechny a co mám zaškrtnout pouze pro přátele? Vím, že to kamarádi nějak odklikávají a mají podrobnosti jen pro schválené přátele... Píšou se nějaké žádosti o přidání do přátel apod. 


Jsem tím dosud úplně nepolíbená. Nic kromě blogu nepoužívám. Akorát obyčejný email a se známými Whatsapp. Na blogu jsem se ráda schovávala pod přezdívkou. Skoro nikdo v mém okolí totiž netuší, že něco píšu a mám vlastní blog...

Dnešní doba je ale plná sociálních sítí, tak v tomto ohledu pěkně zaostávám...

Prostě víc preferuji fyzický kontakt, než komunikaci přes net...

Ale komunitu kolem svého blogu rozhodně bez sociálních sítí neobsáhnu. V komentářích vidím spoustu reakcí ve slovenském jazyce, tak se to přímo nabízí, abych vás poznala i podle obličejů.

Třeba bychom mohli v létě o prázdninách, až se situace s covidem uklidní, dohodnout i společné setkání tváří tvář... Jestli budete chtít?

Zatím znám blíže pouze holky ze spřátelených blogů - máme na sebe vyměněné i mobily. A Lailu.

Takže mi na sebe dejte svá jména nebo přezdívky na sociálních sítích, ať si vás mohu potom dohledat. A můžete rovnou i emaily a čísla na mobil.

Záleží na Vás!

Je to z mé strany jenom návrh a průzkum případného zájmu...

Do ničeho vás nenutím!

Děkuji moc za veškeré informace, rady a postřehy, na co si dát pozor!

Vaše VA-Ketty

PS1: Umí někdo i s YouTube? Tvoří se tam nějaký vlastní kanál nebo co? Kdybych přidávala k povídkám nějaká vlastní videa apod. Ráda bych případně zprovoznila i toto. Je to placené?

PS2: Vím, že nefungují na blogu nějaké odkazy a nezobrazují se některé obrázky. Za vzniklé technické problémy se omlouvám. V dohledné době vše opravím. Díky za pochopení

5 komentářů:

  1. Co se týče Youtube, to placené není, sama na něm mám svůj kanál, i když tam mám jen videa typu pár fotek a hudba k tomu nebo nějaké vtipné výřezy z filmů nebo seriálů.
    Co se FB týče tak tam se třeba dají vytvořit uzavřené skupiny nebo nějaký hromadný chat, což by bylo pro potenciální komunitu fajn.
    Pak ještě Instagram.
    Jsou i další, ale nemyslím, že je potřeba mít účet úplně na všech, já sama mám účet jen na výše zmíněných. A emailu.
    Většinou stačí prostě napsat název sítě, kliknout na většinou první odkaz a hned by měla vybafnout registrace. Všechna pole, co jsou nutná povinně vyplnit, jsou označena hvezdičkou. Samozřejmě pokud by něco nebylo jasné, tak na internetu je spoustu rad a my, a nebo se stačí někoho zeptat osobně.
    Pokud by ale nějaká ta skupina byla vytvořena, rozhodně se přidám.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý nápad. Na instagramu si můžeš vytvořit umělecký účet a popřípadě získat i nové čtenáře.Obdobně je na tom wattpad jenže ten je zaměřený čistě na povídky. Ale pokud by se jednalo jen o komunikaci a nějaký takový "bližší" kontakt se čtenáři Facebook nebo mesenger je super 😇 registrace není nic těžkého a vše nutné na vyplnění je označené 😇

    OdpovědětVymazat
  3. Obdiv děvče, tebe bych do sociálek netipovala, odoláva si dlouho 👍🏻. Mě najdeš pod mým pravým jménem na fb i messengeru (což je app navíc do mobilu, aby si nemusela furt být na fb), já osobně už na fb jako takový moc nechodím, ale mess mám aktivní. Jinak LailaOravcová na Instáči a WhatsApp už můj máš 😉 kdyby cokoliv sem na příjmu. A jak psaly holky stačí vyplnit jen to né důležitější s *. Stačí zadat do vyhledávače na PC Facebook či Instagram nebo přímo v mobilu (záleží co máš za operační systém) buď AppleStory nebo Obchod Play, tam zadáš název app a už frčíš. Jen FB je víc o komunitě je takový nejobsáhlejší z těch appek a Insta zase víc zaměřený na fotky a krátká videa

    P.S.
    Mess - messenger
    FB - Facebook
    App - aplikace
    Insta - Instagram

    🐾 a 💋 L. 😉

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že holčiny přede mnou to popsaly skvěle. A za mě je to dost dobrý nápad, takže se mnou také počítej❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju, až to bude aktuální ozvu se.

    OdpovědětVymazat